Mediterranean pearl barley risotto
TM5 TM6

Mediterranean pearl barley risotto

3.3 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 70 g shallots (2-3 shallots)
  • 30 g olive oil
  • 250 g pearl barley, medium, washed and drained
  • 100 g dry white wine, vegan
  • 750 g water, hot
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan
  • ½ tsp fine salt
  • 2 pinches ground white pepper
  • ¾ tsp dried thyme (opzionale)
  • 40 g pine nuts
  • 400 g courgette, sliced (5 mm)
  • 50 g sun-dried tomatoes in oil, cut into strips (5 mm)
  • 60 g almond butter, white

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2159 kJ / 517 kcal
Proteine
16 g
Carboidrati
52 g
Grassi
23 g
Fibre
8.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative