
Dispositivi & accessori
Steamed aubergine and ricotta lasagne
Prep. 35min
Totale 1h 25min
3 portions
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
fresh parsley leaves only5 - 10 g
-
freshly ground pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne pasta sheets160 g
-
aubergines cut in small cubes (approx. 1 cm)300 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
561 kcal /
2352 kJ
Proteine
24 g
Grassi
29 g
Carboidrati
48 g
Fibre
7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera