Dispositivi & accessori
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Prep. 35min
Totale 45min
40 pieces
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh spinach leaves500 g
-
plain flour40 g
-
semolina plus extra for dusting200 g
-
ricotta cheese250 g
-
large egg1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt or to taste, plus extra for cooking1 tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
dried chilli flakes2 pinches
-
water for cooking
To Serve
-
olive oil for frying1 Tbsp
-
salted butter diced, for frying100 g
-
fresh sage leaves for frying10 - 12
-
fine sea salt to taste
-
dried chilli flakes (opzionale) for serving
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
4.4 g
Calorie
368 kJ /
88 kcal
Grassi
5.3 g
Carboidrati
5.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Kitchen
62 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Cod with aïoli
40min
Torta Pasqualina
1h 50min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4h 20min
Carrot and Peanut Bake
55min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Kale Meat(less) Balls
30min