Dispositivi & accessori
Pear and blue cheese risotto
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1294.6 mg
Proteine
15.6 g
Calorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Grassi
30.2 g
Fibre
3.6 g
Grassi saturi
13.5 g
Carboidrati
68.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Signature Risottos
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Beetroot risotto
35 min
Milanese risotto
25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Asparagus risotto
40 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Risotto verde
45 min