Dispositivi & accessori
Gluten free barbecue sauce
Prep. 10min
Totale 50min
535 g
Ingredienti
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
tomato sauce (gluten free - see Tips)250 g
-
apple cider vinegar50 g
-
honey50 g
-
brown sugar100 g
-
Worcestershire sauce (gluten free - see Tips)2 tbsp
-
water60 g
-
paprika½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 535 g
Sodio
1559.4 mg
Proteine
5 g
Calorie
2873.3 kJ /
686.7 kcal
Grassi
1 g
Fibre
6.4 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
172.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Baking powder
5 Min
Mayonnaise
5 Min
Meat stock paste
45 Min
Runny custard
10 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 Std. 15 Min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Gluten free pasta
50 Min
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min