Dispositivi & accessori
Orzo Salad with Artichoke and Feta
Prep. 15min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
water1100 g
-
orzo rinsed and drained400 g
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing4 sprigs
-
feta cheese in pieces130 g
-
artichoke hearts, marinated drained340 g
-
pine nuts toasted60 g
-
sun-dried tomatoes cut in thin slices100 g
-
tinned chickpeas rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
30 g
Calorie
3281 kJ /
781 kcal
Grassi
25 g
Fibre
20 g
Carboidrati
96 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Cooking
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Asparagus Risotto
45min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Smoky Couscous Salad
20min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min