Dispositivi & accessori
Danish Split Pea Soup
Prep. 10min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
onions quartered280 g
-
celery cut in pieces (5 cm)100 g
-
olive oil20 g
-
carrots diced (5 mm)200 g
-
dried green split peas rinsed250 g
-
water1200 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra for seasoning¼ - ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
15.5 g
Calorie
1342 kJ /
319 kcal
Grassi
7.5 g
Carboidrati
43 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
HYGGE
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Tuscan Bean Soup
50min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Minestrone
45min
Creamy Courgette Soup
25min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Lentil and spinach soup
50min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Spinach and Parmesan Soup
45min
Red Lentil Soup
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min