
Dispositivi & accessori
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Prep. 20min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
garlic clove1
-
shallots halved60 g
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
lemon thinly sliced1
-
baby plum tomatoes halved16
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
499 kcal /
2085 kJ
Proteine
40 g
Grassi
23 g
Carboidrati
28 g
Grassi saturi
4 g
Sodio
580 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Meals in Minutes
30 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda