Dispositivi & accessori
Apricot macadamia biscuits
Prep. 15min
Totale 40min
30 portions
Ingredienti
-
desiccated coconut plus extra for sprinkling (optional)30 g
-
dried apricots100 g
-
pitted fresh Medjool dates (see Tips)200 g
-
macadamia nuts plus extra cut into halves, for garnishing150 g
-
pepitas30 g
-
ground cinnamon½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
1.9 mg
Proteine
1.1 g
Calorie
336.9 kJ /
80.2 kcal
Grassi
5.4 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
1.3 g
Carboidrati
6.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Nourish
80 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Beetroot salad
10min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Sweet seeded crackers
1h 10min
Zucchini slice
45min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Almond and date bars
2h 15min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Carrot cake bliss balls
40min