Dispositivi & accessori
Roasted carrot dip
Prep. 15min
Totale 1h
600 g
Ingredienti
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 600 g
Sodio
2777.6 mg
Proteine
24 g
Calorie
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Grassi
64 g
Fibre
24.8 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
110 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Prawn and saffron risotto
30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Hommus dip
5min
Rosemary and bacon stuffed onions
1h 50min
Mediterranean carrot fritters
1h
Rice salad
1h
Baba ghanoush
1h
Risotto verde
45min
Salmon and fennel risotto
30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Classic mushroom risotto
30min