Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (opzionale)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2395 kJ / 576 kcal
- Proteine
- 46.77 g
- Carboidrati
- 20.08 g
- Grassi
- 34.26 g
Nelle collection
Ricette alternative
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Rijstpap met tapioca
1h 10 min
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nessuna valutazione
Amaretti van abrikoos
40min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30 min.
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20 min.
Gegratineerde coquilles
25min
Cheesecake (ongebakken)
5hod. 30min