![Gluten free coconut crêpes with apricot sauce Gluten free coconut crêpes with apricot sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B42C9040-89BA-4F92-A71D-F7CE86FAD3C4/Derivates/F0331069-8E89-47FE-9CD5-3059380D1832.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pastry cream
- 30 g gluten free cornflour
- 60 g caster sugar
- 430 g full cream milk
- 4 egg yolks
- 30 g orange liqueur
Apricot sauce
- 30 g unsalted butter, cut into pieces
- 125 g white sugar
- 300 g canned apricots, drained
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 120 g orange juice
- 2 tsp gluten free cornflour
- 2 tsp water
- 30 g orange liqueur
Coconut crêpes
- 4 eggs
- 270 g coconut milk
- 30 g gluten free cornflour
- 40 g arrowroot flour
- 1 pinch salt
- 200 g pouring (whipping) cream
- 110 g canned apricots, drained
- 1 sprig fresh mint leaves, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1723.5 kJ / 410.4 kcal
- Proteine
- 7.2 g
- Carboidrati
- 47 g
- Grassi
- 21.8 g
- Grassi saturi
- 14.1 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodio
- 94.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Almond tortillas
1h 30min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1h 5min
Warming amaranth porridge
50min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1hod.
Paleo sandwich bread
1h 30min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min