Dispositivi & accessori
Carrot, feta and mint salad
Prep. 10min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves torn or cut into pieces7 sprigs
-
lemon juice40 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
water500 g
-
Dutch carrots (approx. 3 bunches), peeled and tops trimmed700 g
-
feta cheese crumbled, for garnishing (see Tips)200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
759 mg
Proteine
6.5 g
Calorie
1076.8 kJ /
256.3 kcal
Grassi
19.2 g
Fibre
7.6 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
11.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Kitchen
87 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Superfood salmon salad
1h 5min
Mediterranean vegetable bake
50min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Raw cauliflower tabouli
30min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Steamed greens with lemon feta
20min
Melanzane parmigiana
2h 5min