Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g dried chickpeas
- 80 g dried borlotti beans
- 80 g dried kidney beans
- 1000 g water
Vegetable filling
- 130 g water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 2 garlic cloves
- ⅛ tsp asafoetida (optional - see Tips)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 170 g tomatoes, cut into halves
- 200 g zucchini, trimmed and cut into quarters
- 70 g celery stalks, cut into quarters
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g red wine
- 50 g tomato paste
- 100 g fresh field mushrooms, cut into slices (5 mm)
Sweet potato topping
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 250 g full cream milk
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1639.7 kJ / 390.3 kcal
- Proteine
- 16.8 g
- Carboidrati
- 45.3 g
- Grassi
- 12 g
- Grassi saturi
- 7.1 g
- Fibre
- 15 g
- Sodio
- 943.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Vegetarian chilli
35 Min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetable lasagne
1h 35min