Dispositivi & accessori
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
18.8 g
Calorie
956 kJ /
229 kcal
Grassi
16.6 g
Carboidrati
1.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The British Isles on a Plate
88 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Kiwi and Raspberry Chia Pudding (No Added Sugar)
4h 15min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Kale Meat(less) Balls
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min