Dispositivi & accessori
Seafood Kimchi Udon Soup
Prep. 20min
Totale 40min
2 portions
Ingredienti
-
cooking oil20 g
-
prawn, raw, medium sized with shell250 g
-
spring onion cut in pieces2 stalks
-
shiitake mushroom, fresh sliced30 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
chicken stock800 g
-
baby bak choy stems and leaves seperated150 g
-
clams200 g
-
udon noodles frozen, no defrosting required400 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1475.1 mg
Proteine
67.4 g
Calorie
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Grassi
16.3 g
Fibre
8.6 g
Grassi saturi
3.7 g
Carboidrati
160 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Open Cooking
32 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Paris Brest
6h 40min
Baked masala fish (MEATER+®)
1h 15min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35min
Nourishing Snow Pear Dessert
Nessuna valutazione
Cheesekut
24h 10min
Windsor Bread
1h 50min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nessuna valutazione
Gingerbread Milkshake
5min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Air Katira (Katira Drink)
10min
Sambal Kangkung
10min
Apam Nasi
Nessuna valutazione