Pasta Salad with Trout and Vegetables
TM6 TM5

Pasta Salad with Trout and Vegetables

3.9 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 36 oz water
  • 7 oz white wine
  • 3 ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 ½ tsp salt
  • 14 oz skinless trout fillets
    o 14 oz skinless salmon fillets
  • 7 oz frozen green peas
  • 8 ½ oz fidelini (thin short dried pasta for soups) (e.g. mezze, penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp
  • 1 garlic clove
  • 1 oz capers, rinsed
  • 3 oz pitted black olives
  • 13 oz cherry tomatoes, quartered or halved
  • 1 pinch ground black pepper (opzionale)
  • ½ oz lemon juice (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1650.5 kJ / 394.5 kcal
Proteine
21.1 g
Carboidrati
41.1 g
Grassi
13.5 g
Grassi saturi
2.4 g
Fibre
4.4 g
Sodio
846.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative