Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- water, to fill bowl halfway
- 8 oz turnips, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 6 oz rainbow carrots, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 8 oz golden beets, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 8 oz red beets, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width
- 6 oz sweet potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 8 oz Yukon gold potatoes, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 2 oz shallot, halved
- 2 oz unsalted butter, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp fresh thyme, leaves only
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 991 kJ / 236.9 kcal
- Proteine
- 3 g
- Carboidrati
- 25.4 g
- Grassi
- 14.3 g
- Grassi saturi
- 2 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 386.3 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Ninguna valoración
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Lemon Garlic White Rice
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Steamed Button Mushrooms
35min
Texas Caviar
15min
Corn Tortillas
1 Std. 25 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Black Garlic and Onion Jam
55 Min
Spanish Rice
35min
Asparagus Sauté
15min