Dispositivi & accessori
Russian beetroot salad
Prep. 20min
Totale 1h 10min
8 portions
Ingredienti
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opzionale)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opzionale)20 g
-
salt1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
3 g
Calorie
583 kJ /
139 kcal
Grassi
8 g
Fibre
3.3 g
Carboidrati
13 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Asparagus cream soup
30min
Steamed Fennel Bulbs
20min
Sautéing Turkey Cubes
Nessuna valutazione
Chicken with Peppers
1h
Asparagus Stem Soup
55min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Artichokes Romana
50min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Fish soup
40min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Ratatouille
40min