Dispositivi & accessori
Mushroom Taco Filling
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
paprika½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
white button mushrooms sliced10 oz
-
portobello mushrooms gills removed, cut into pieces (2 in.)10 oz
-
serrano chili stem removed, deseeded, thinly sliced (see Tip)1
-
vegetable stock4 oz
-
tomato sauce2 oz
-
salt1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
534.3 mg
Proteine
6.2 g
Calorie
730.7 kJ /
174.6 kcal
Grassi
4.6 g
Fibre
5.7 g
Grassi saturi
0.8 g
Carboidrati
31.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Taco Tuesday
21 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom Taco Filling
35min
Vegetarian Japchae
45min
Chili Oil Noodles
30min
Lemon Orzo
40min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2h 35min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Texas Caviar
15min
Chickpea Ratatouille
1h
Tuscan White Bean Stew
1h