Tuscan White Bean Stew

Tuscan White Bean Stew

4.7 26 valutazioni
Prep. 15min
Totale 1h
4 portions

Ingredienti

  • cabbage cut into pieces
    8 oz
  • lacinato kale center stem removed, cut into pieces
    4 oz
  • zucchini cut into pieces
    1 ½ oz
  • carrot cut into pieces
    1 ½ oz
  • celery stick cut into pieces
    1 ½ oz
  • yellow onion cut into pieces
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    1 oz
  • canned diced tomatoes drained
    14 oz
  • Parmesan cheese rinds (see Tip)
    1 oz
  • vegetable broth
    32 oz
  • canned cannellini beans drained
    14 oz
  • fresh basil leaves
    6
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • fresh ground pepper
    2 pinches
  • sourdough bread
    4 slices
  • garlic clove
    1

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 643.3 kcal / 2691.6 kJ
Proteine 28.1 g
Grassi 13.1 g
Carboidrati 106.5 g
Fibre 12.3 g
Grassi saturi 3.1 g
Sodio 1164 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...