Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
No-roll cheese pastry
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces
- 120 g plain flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 2 pinches sea salt
- 1 egg, separated
- 20 g water
Broccoli
- 250 g water
- 200 g broccoli, stem trimmed and sliced, broccoli head cut into small florets
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 g pine nuts
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 80 g sun-dried tomatoes
- 100 g goats cheese, crumbled
- 80 g milk
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1891.9 kJ / 452.2 kcal
- Proteine
- 15.6 g
- Carboidrati
- 20.7 g
- Grassi
- 35.1 g
- Grassi saturi
- 16.9 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodio
- 394.1 mg
Ricette alternative
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40 min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Berry and polenta porridge
20 min
Welsh Anglesey eggs
1h
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 min
Salt-free arrabbiata sauce
25 min