Dispositivi & accessori
Vegan almond dip
Prep. 5min
Totale 5min
355 g
Ingredienti
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 355 g
Sodio
1015.6 mg
Proteine
35.4 g
Calorie
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Grassi
151.3 g
Fibre
17.4 g
Grassi saturi
13.7 g
Carboidrati
36.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Muhamara dip
30min
Lime and ginger dressing
30min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min
Dukkah
5min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Beetroot ketchup
1h 15min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Tomato passata
1h 40min