Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt, to season
- 130 g sugar snap peas, trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese, cut into pieces, to serve
- pea shoots, to serve
- 4 slices sourdough bread, toasted (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3056.9 kJ / 730.6 kcal
- Proteine
- 34.3 g
- Carboidrati
- 87.7 g
- Grassi
- 26.9 g
- Grassi saturi
- 10 g
- Fibre
- 8.2 g
- Sodio
- 1251.2 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Charred leek gulai sayur
Nessuna valutazione
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nessuna valutazione
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2 godz.
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1 godz.
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20min