Dispositivi & accessori
Warm beetroot dish
Prep. 5min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
226.5 mg
Proteine
2.5 g
Calorie
568 kJ /
135 kcal
Grassi
8 g
Fibre
4.4 g
Grassi saturi
4.4 g
Carboidrati
11.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Polish cuisine: Dinner and sides
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Sago custard puddings
35min
Warm cabbage dish
15min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Tuna dip
15min
Zucchini soup
25min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Coconut rice pudding with banana
50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Semolina custard
20min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min