Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 150 g cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
- 150 g yam bean (sengkuang), peeled, cut in wedges that fit through feeder tube
- 50 g carrot, peeled
- 30 g fresh turmeric, cut in slices
- 5 g shrimp paste (belacan), toasted
- 100 g shallots
- 5 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, cut in slices
- 10 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
- 20 g dried shrimp, soaked to soften
- 750 g water
- 30 g cooking oil
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- 20 g sugar
- 2 tsp salt, adjust to taste
- 40 g beancurd sheets (dried type) (tau kee), soaked in hot water to soften
- 50 g mung bean vermicelli (dongfen), soaked to soften
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or storebought (opzionale)
- 450 g coconut milk
- 200 g firm bean curds (tau kwa) , approx. 2 blocks, cut in 2 cm cubes, deep fried
- 6 compressed rice cake (nasi impit) (homemade or store bought, see tips), cut in bite-sized pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 965 kJ / 231 kcal
- Proteine
- 9 g
- Carboidrati
- 37 g
- Grassi
- 6 g
- Grassi saturi
- 1 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 915 mg
Ricette alternative
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Stir Fried French Beans
15min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Steamed Siew Mai
5h
Macaroni ABC Soup
55min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min