Dispositivi & accessori
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
Prep. 5min
Totale 20min
4 portions
Ingredienti
-
beef tenderloin cut in thin slices350 g
-
salt½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fennel seeds½ tsp
-
cooking oil50 g
-
garlic cloves cut in thin slices2
-
yellow onion cut in thin slices150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
345 mg
Proteine
27 g
Calorie
1321 kJ /
316 kcal
Grassi
21 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Celebrate Eid Al-Fitr
14 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Mee Goreng Mamak
15min
Masala Squid
25min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Soto ayam (spiced chicken soup)
1h
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Tom Yum Goong
30min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min