Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 400 g kippenborst filet, zonder vel, in stukken (2 x 2 cm )
- 30 g olie
- 2 tl zout
- 4 snuifjes gemalen peper
- 2 ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 citroen, biologisch, 2 tl schil fijn geraspt, sap uitgeperst
- 80 g manchego kaas oud, in stukken
- 200 g rode paprika in stukken
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 6 takjes verse tijm naaldjes afgeplukt
- 20 g boter
- 300 g risottorijst (bijv. Carnaroli)
- 50 g witte wijn
- 750 g water
-
1
tl kippenbouillonpasta
o ½ gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Proteine
- 35 g
- Carboidrati
- 62 g
- Grassi
- 19 g
Nelle collection
Ricette alternative
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Avocadosap met dadels
5 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nessuna valutazione
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nessuna valutazione
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nessuna valutazione
XXL kip pastei
1 Std. 55 Min
Butternut en gembersoep
35 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min