Zalm en venkel risotto
TM6 TM5

Zalm en venkel risotto

4.7 (48 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 50 g sjalot, gehalveerd
  • 150 g venkelknol, in stukken
  • 20 g olijfolie
  • 320 g risotto rijst
  • 100 g witte wijn
  • 700 g water
  • 1 volle tl visbouillon pasta
    o 1 visbouillon blokje (0,5 l), verkruimeld
  • ½ - 1 tl zout, naar smaak
  • 1 tl vers gemalen zwarte peper
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 350 g verse zalmfilet, ontveld, in stukken (3 cm)
  • 30 g boter, in stukken
  • 1 el verse dille, gehakt, als garnering

Valori nutritivi
per 1 portie
Calorie
2605 kJ / 618 kcal
Proteine
28 g
Carboidrati
67 g
Grassi
25 g
Fibre
1.9 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative