Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 30 g fresh chives, cut into thirds
- 1 yellow onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrots, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 80 g celery, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- 130 g butter, unsalted, divided
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g all-purpose flour
- 100 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm/¾ in.)
- 500 g liquid fish stock
- 100 g whipping cream 30-35 % M.F.
- 200 g white fish fillet, skinless, cut into pieces (2-3 cm/¾-1 in.)
- pepper sauce, type Tabasco, to taste (optional)
- 150 g raw shrimp, peeled, deveined, large size
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2503.9 kJ / 596.2 kcal
- Proteine
- 33 g
- Carboidrati
- 24.5 g
- Grassi
- 40.1 g
- Grassi saturi
- 24.2 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1558.6 mg
Ricette alternative
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Potato Gratin (TM6)
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Beef stock paste
3j
Salted Herbs
15 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Steamed Cumin Beef Buns
2h 30min
Walnut and spinach pesto
5min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter TM6)
10 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.