Cucumber soup
TM6 TM5 TM31

Cucumber soup

4.1 (21 valutazioni )

Ingredienti

  • 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
  • 90 g brown onion
  • 30 g butter
  • 500 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
  • 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 1 tsp raw sugar (optional)
  • 100 g pouring (whipping) cream

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
850.3 kJ / 202.5 kcal
Proteine
3.2 g
Carboidrati
11.4 g
Grassi
15.3 g
Grassi saturi
10.1 g
Fibre
2.2 g
Sodio
999.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative