Versioni compatibili
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Proteine
- 48.4 g
- Carboidrati
- 51.9 g
- Grassi
- 15.9 g
- Grassi saturi
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 2525.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Lamscurry
1h
Waterzooi van kip
1h
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nessuna valutazione
Hartenbroodjes
1h
Kalkoenburgers
1h 25min
XXL - Pompoensoep
50 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1hod. 10min
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min