Versioni compatibili
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Proteine
- 48.4 g
- Carboidrati
- 51.9 g
- Grassi
- 15.9 g
- Grassi saturi
- 1.9 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 2525.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Vegetarische chili
Nessuna valutazione
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nessuna valutazione
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Ratatouille galette
1h 30min
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nessuna valutazione
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min