Dispositivi & accessori
Horseradish and Chickpea Dip
Prep. 5min
Totale 10min
300 g
Ingredienti
-
fresh horseradish cut in pieces50 g
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon1
-
tinned chickpeas drained (1 x 400 g tin)240 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
crème fraîche80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 300 g
Proteine
20.3 g
Calorie
4498 kJ /
1075 kcal
Grassi
89.3 g
Carboidrati
47.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The British Isles on a Plate
88 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom Pâté
1h 30min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Stilton and Walnut Pâté
5min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Celeriac and Apple Soup
55min
Creamy Pepper Soup
20min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Red Pepper Houmous
5min