Versioni compatibili
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
o 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
o ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Proteine
- 18.1 g
- Carboidrati
- 51.7 g
- Grassi
- 23 g
- Grassi saturi
- 3.1 g
- Fibre
- 8.5 g
- Sodio
- 475.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Parmezaan op plantaardige basis
Nessuna valutazione
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
Goulash van linzen en champignons
45 min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nessuna valutazione
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nessuna valutazione
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min