Dispositivi & accessori
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Prep. 15min
Totale 45min
800 g
Ingredienti
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 800 g
Sodio
2998.8 mg
Proteine
21.1 g
Calorie
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Grassi
345 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
218.5 g
Carboidrati
252.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Buttercream Icing
10min
Chocolate butter cream
10min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Royal icing
5min
Buttercream icing
5min
Jalapeño honey butter
15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Cream cheese frosting
5min