Dispositivi & accessori
Everyday loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Totale 1h 45min
12 portions
Ingredienti
-
wheat grains100 g
-
water plus extra to brush300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour plus extra to dust400 g
-
sea salt1 tsp
-
mixed seeds to sprinkle
-
water to spray
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
188.6 mg
Proteine
6.3 g
Calorie
723.6 kJ /
172.3 kcal
Grassi
3.6 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
0.6 g
Carboidrati
27.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Baking bread in cast iron
6 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Spiralized Apple Fritters
35min
Cultured Butter
12h 15min
All-Purpose Meat Rub
5min
Buttermilk bread
2h
Butter
10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Vanilla paste
10min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Spiced fruit loaf
2h 30min