Dispositivi & accessori
Lemon curd easter biscuits
Prep. 30min
Totale 1h 30min
20 portions
Ingredienti
Biscuits
-
raw sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
plain flour plus extra to dust370 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
Lemon curd
-
sugar120 g
-
lemon juice70 g
-
unsalted butter60 g
-
eggs3
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
71.1 mg
Proteine
3.6 g
Calorie
940 kJ /
223.8 kcal
Grassi
11.8 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
7.3 g
Carboidrati
26.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Easter around the world
28 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Classic lemon tart
3h 10min
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Panforte
1h 30min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Hot cross bun loaf
2h 40min
Royal icing (sugar glaze)
5min
Runny custard
10min
Buttermilk corn cakes
25min
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Party pretzel bites
1h 20min