Carrot kimchi
TM6 TM5 TM31

Carrot kimchi

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

  • 500 g Chinese cabbage (wombok), cut into halves lengthways, then cut into thirds
  • 2500 g water
  • 150 g sea salt
  • 300 g carrots, cut into pieces (3 cm)
  • 25 g raisins
  • 1 garlic clove, cut into slices
  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
  • 2 cm piece fresh ginger, cut into slices
  • 30 g brown sugar
  • 1 nori sheet, torn into pieces
  • 50 g warm water

Valori nutritivi
per 1000 g
Calorie
1738.5 kJ / 415.5 kcal
Proteine
12.9 g
Carboidrati
97.7 g
Grassi
2 g
Grassi saturi
0.1 g
Fibre
16.6 g
Sodio
58797.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative