Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g pepitas
- 60 g roasted unsalted peanuts
- 80 g iceberg lettuce, cut into pieces
- 100 - 150 g fresh baby spinach leaves, coarsely chopped
- 1 spring onion/shallot, green part only
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 serrano chilli (see Tips)
- 1 pinch ground cumin
- 2 tsp sea salt, to taste
- 400 g green tomatillos, cut into halves (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g grapeseed oil
- 100 g onion
- 280 - 400 g water (see Tips)
- 8 skinless chicken drumsticks (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1573.3 kJ / 376 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 25.2 g
- Grassi saturi
- 5.2 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodio
- 627.6 mg
Ricette alternative
Curried carrot and ginger soup
40 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Hunters' stew
1 Std.
Spiralised vegetable soup
9u.
Pork fillet with mustard
35 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 Min
Beef Burgundy
1h 45min
Fish with ginger lime sauce
35 Min