Lentil bolognese
TM6 TM5

Lentil bolognese

4.7 (576 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 tbsp dried thyme
  • 3 tsp dried oregano
  • 2 pinches dried chilli flakes, to taste (optional)
  • 40 g olive oil
  • 500 g cherry tomatoes, cut into halves
  • 400 g canned tomatoes
  • 400 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 190 g sun-dried tomato pesto
  • ½ tsp salt, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
937.3 kJ / 223.2 kcal
Proteine
7.1 g
Carboidrati
17.1 g
Grassi
12.3 g
Grassi saturi
1.7 g
Fibre
7.8 g
Sodio
616.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative