Versioni compatibili
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
o 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 27 g
- Grassi
- 48 g
- Grassi saturi
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1137 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Gekruide lamstaart
40min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Keine Bewertungen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Goulash van soja met knoedels
1h 25min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4óra