Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 60 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
-
150
g verse princessenbonen, in stukken (2-3 cm)
o 150 g snijbonen, in stukken (2-3 cm) - 150 g verse knop paddestoelen, in vier gesneden
- 250 g kippenborstfilets, in stukken (3 cm)
- ½ - 1 tl fijn zout, naar smaak
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 400 g water
- 200 g room, min. 30% vet
-
1
volle tl groentebouillon
o 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 200 g droge pasta, type fusilli of gelijkaardige droge pasta
- 70 g kerstomaten, in twee gesneden
- 16 verse basilicumbladeren, in stukken gescheurd
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2233 kJ / 533 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 41 g
- Grassi
- 27 g
- Fibre
- 4.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Pastasalade met groenten
1h
Zeevruchtenstoofpot
1h 5 phút
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Kip met rode paprika
1h 5 phút
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 phút
Broccoli-ham omelet
35 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5 phút
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min