Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 66.3 g
- Grassi
- 5.3 g
- Grassi saturi
- 1.3 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodio
- 1464.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Sticky sesame chicken
40 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Beef fajitas
30 min
Warm satay chicken salad
55 min
Chicken teriyaki
20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 Std. 10 Min
Asian-style pork noodles
1h
Sticky Chilli Beef
55 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 Std. 35 Min