Dispositivi & accessori
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prep. 20min
Totale 1h 20min
4 porties
Ingredienti
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
95 mg
Proteine
33 g
Calorie
1650 kJ /
394 kcal
Grassi
26 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Citroenslush
10min
Vers pastadeeg
1h
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Mini panettone
Nessuna valutazione
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide octopussalade
Nessuna valutazione
Spinazierisotto met asperges
40min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min