Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Gehaktballen
- 80 g brood, dag oud
- ½ ui
- 4 takjes bladpeterselie, vers, alleen de blaadjes
- 1 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 20 g olijfolie
- 500 g rundvlees biefstuk, in stukken (4 cm) en licht bevroren
- 1 ei
- 20 g melk
- ½ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
- 60 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm)
- 60 g droge witte wijn
- 1 el maïzena (zetmeel)
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot (ong. 30 g)
- 40 g boter
- 200 g verse champignons, in dunne schijfjes
- 1 snuifje fijn zout, naar believen
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 200 g room
- 1 takje verse bladpeterselie, alleen de blaadjes, om te garneren
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Proteine
- 36.2 g
- Carboidrati
- 9 g
- Grassi
- 39.3 g
- Fibre
- 1.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Spaghetti carbonara
40min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Nessuna valutazione
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Balletjes in Spaanse saus
55min