Dispositivi & accessori
Asperge ovenschotel
Prep. 20min
Totale 1h 30min
4 porties
Ingredienti
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
23 g
Calorie
1650 kJ /
395 kcal
Grassi
18 g
Fibre
7.8 g
Carboidrati
34 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asperge
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nessuna valutazione
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Nessuna valutazione
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperges en prosciutto cannoli
Nessuna valutazione
Hazelnootijs
Nessuna valutazione
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Hollandaisesaus
15min