Dispositivi & accessori
Piccalilli
Prep. 20min
Totale 720h 35min
835 g
Ingredienti
-
mixed vegetables cut into pieces (2 cm)450 g
-
sea salt plus 1 teaspoon extra2 tbsp
-
sunflower oil30 g
-
yellow mustard seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
mustard powder1 tbsp
-
cornflour (see Tips)1 tbsp
-
apple cider vinegar plus 2 tablespoons extra220 g
-
raw sugar150 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 835 g
Sodio
14192.3 mg
Proteine
16.9 g
Calorie
5277.4 kJ /
1261.3 kcal
Grassi
36.7 g
Fibre
19 g
Grassi saturi
4.8 g
Carboidrati
213.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Custard
10min
Caramelised red onion chutney
24h
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Vegetable stock paste
30min
Tomato relish
2h 10min
Shortcrust pastry
5min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Quince paste
4h 10min
Ginger fluff
50min
Portuguese bread
3h 30min
Cheese and bacon scones
35min