Dispositivi & accessori
Pear and ginger paste
Prep. 10min
Totale 26h 25min
800 g
Ingredienti
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
Beurre Bosc pears (approx. 700 g - see Tips), just ripe, unpeeled, quartered and cored5 - 6
-
lemon juice40 g
-
water100 g
-
white sugar500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 800 g
Sodio
19.8 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
10224.4 kJ /
2443.7 kcal
Grassi
1.1 g
Fibre
23.8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
624 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Nessuna valutazione
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min
NZ mustard sauce
15min
Caramelised red onion chutney
24h
Chloe's caramel fudge
24h 30min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Fruity dream
10min