Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
TM6 TM5

Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage

4.1 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 250 g boiling water
  • 50 g vegan hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 100 g onions, quartered
  • 40 g olive oil, plus 1 Tbsp
  • 350 g mixed fresh mushrooms, sliced (e.g. Portobello, chestnut and shiitake)
  • 50 g brandy
    o dry Marsala wine
  • 200 g freekeh
  • ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
    o ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • 200 g water
  • 200 g almond milk (see tip)
  • 12 fresh sage leaves

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1280 kJ / 307 kcal
Proteine
12 g
Carboidrati
21 g
Grassi
19 g
Grassi saturi
2 g
Sodio
321 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative