Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Proteine
- 3.2 g
- Carboidrati
- 56.5 g
- Grassi
- 11.5 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodio
- 28.4 mg
Ricette alternative
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Orange and passionfruit Eton mess
2hod. 50min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Raspberry soufflés
1h 35min
Prawn wontons
2 godz.
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Classic lemon tart
3h 10min